За Контего

Контего е технолошки напреден и високо интегриран архивски дата-центар кој на своите клиенти им овозможува безбедно, ефикасно и економично управување и складирање на документите.

Тим на професионалци

Контего е составен од искусен и стручен тим на професионалци кои со своето искуство и доверливост овозможуваат нашите клиенти да бидат задоволни.

Нашето долгогодишно искуство и постојано усовршување, како и нашиот фокус кон потребите на клиентите, гарантира безбедно и ефикасно архивско работење и менаџирање со вашите податоци и документи.

Без оглед на големината на вашата компанија или организација, ние сме посветени да ви обезбедиме највисоко ниво на услуга.

Види повеќе

Зошто да го изберете КОНТЕГО

Ние создаваме квалитетни решенија за ефикасно, безбедно и навремено складирање и управување со вашите документи и податоци.

Физичко архивирање

Воспоставете ефикасна контрола врз управувањето и чувањето на вашите деловни документи

Скенирање и дигитализација

Напредно и брзо управување со информации и документи

Е-Архива

Заштедете простор и намалете ги оперативните трошоци

Преземање и испорака

Едноставен пристап до сите ваши документи

Уништување

Сигурно и ефикасно уништување на документи

Архивски сеф

Заштитете ги вашите доверливи документи и податоци

Нашата компанија низ бројки

0
Број на задоволни клиенти
0
Број на скенирани страни
0
Години работно искуство
0
Број на класери

Побарај понуда

Добијте персонализирана понуда за вашиот бизнис.
Ве молиме внесете име
Ве молиме внесете е-пошта
Ве молиме внесете наслов
Ве молиме внесете порака
Успешно испратена порака
Имаше проблем со испраќањето на пораката. Обидете се повторно

Новости

Прочитајте повеќе за најновите и најсовремените начини на
чување на вашата документација.